You are in:Home/Courses

Prof. Fahim Aziz Eldin Mohamed Shaltout :: Courses details:

Number of courses : 103
Number of uploaded files for these courses from students : 0
ISO 22000 - 2004
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Animal Health and Food Safety
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
brucella
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
abattoir meat hygiene
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Microbial Contamination of Beef and Beef Products
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Burger
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
HACCP
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
smell, taste and consistencey
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
seafood analysis
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
sausage
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Microbiology
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food sampling
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
sarcocyst
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
cryptosporidium
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
toxoplasma
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
entamoeba histolytica
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
foodborne protozoa
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
chemical examination of meat
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
canned tuna
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Animal Health and Food Safety
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food security
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
poultry meat hygiene
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
meat cuts
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Microbiology
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
iso 17025
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
haccp
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food chemistry
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food additives
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
البكتريا والفيروسات والطفيلياات في الاغذية
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
صلاحية وجودة اللحوم والاغذية
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food borne protozoal diseases
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
meat inspection
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat preservation
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Chemical examination of food of animal origin
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
parasites in meat pictures
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Animal Health and Food Safety
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Slaughterhouse trainer
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food borne diseases 2 for food quality and control program
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
ISo 17025
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat technology
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
slaughterhouse trainer
Files(1) URL(1) Assignments(-) Exam(-)
animal health and food safety
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
animal health and food safety
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Parasites in meat
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
candida albicans
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
biotoxication
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
chemical examination of the food
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
sea food biotoxication
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
sea food biotoxication
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
animal health and food safety
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Certificate: Centre for Development Innovation (CDI) Wageningen UR hereby certifies that Dr. Fahim Aziz El Din Mohamed has successfully completed the Training of Trainers on Slaughterhouse inspection
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Brucellosis as a foodborne diseaSE
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Entamoeba histolytica as a foodborne disease
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Giardiasis as a food borne disease
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
vibrio cholera as a foodborne disease
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
toxoplasmosis as a foodborne disease
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
anthrax as a food borne disease
Files(2) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Fish identification
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Food Microbiology
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Preservation
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " لحوم الاسماك " للدكتوراة الرقابة الصحية علي اللحوم0 Fish Meat Hygiene / Ph.D.Students
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " لحوم الدواجن " للدكتوراة تخصص الرقابة الصحية علي اللحوم0 Poultry Meat Hygiene
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Chemistry
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Parasites
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " لحوم الاسماك " ماجستير تخصص الرقابة الصحية علي اللحوم0
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " لحوم الدواجن " ماجستير تخصص الرقابة الصحية علي اللحوم0
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Parasites of meat
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " تكنولوجيا اللحوم " لدبلوم تكنولوجيا اللحوم0 Meat technology / Meat technology Diploma
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " ميكروبيولوجيا اللحوم " لدبلوم مراقبة الاغذية0 Meat Microbiology / Food Control Diploma
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Chemistry
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat hygiene bacterial diseases
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " كيمياء الاغذية " لطلاب برنامج جودة و مراقبة الاغذية بكلية الطب البيطري جامعة بنها(نظام الساعات المعتمدة )0 Food Chemistry / for students of Food Quality and Control Programe
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " التحليل المعملي للاغذية " ISO 17025 لطلاب برنامج جودة و مراقبة الاغذية بكلية الطب البيطري جامعة بنها(نظام الساعات المعتمدة )0
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat technology
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food borne diseases
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Hygiene Tubercullosis
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Hygiene Preslaughter care
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
مقرر " الرقابة الصحية علي اللحوم " ( حفظ اللحوم – الدواجن – الاسماك – المتبقيات الضارة ) لطلاب الفرقة الخامسة بكلية الطب البيطري جامعة بنها0
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
- مقرر " الرقابة الصحية علي اللحوم " ( حيوان اللحم – المجازر – فحص اللحوم – ميكروبيولوجيا اللحوم ) لطلاب الفرقة الرابعة بكلية الطب البيطري جامعة بنها0 Meat Hygiene Course for Students of Under graduate
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
الجودة
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
enzymes and food
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
food chemistry
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Hygiene parasites
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Utilization of animal by- products as bone- fat - hair - hide -horns- and endocrine gands
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
ISO 17025
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
HACCP
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
الامراض المنقولة عن طريق الغذاء Food Borne Diseases
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat hygiene
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
HACCP system
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Research Methods
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
postmortem inspection
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat Microbiology
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Sanitation programmer
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
chemical residues in food
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
abattoirs
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
A.M & P.M. inspection of slaughtered animals
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
abnormal conditions and malpractice of food proces
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Animal by products
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
fish and fish products
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Poultry meat ,its products&HACCP system
Files(-) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Meat cuts
Files(1) URL(-) Assignments(-) Exam(-)
Google ScholarAcdemia.eduResearch GateLinkedinFacebookTwitterGoogle PlusYoutubeWordpressInstagramMendeleyZoteroEvernoteORCIDScopus